SCREENS

Screen_LargeBij het grote publiek zijn screens minder bekend en dus kan het goed voorkomen dat u nog nooit van dit type zonwering heeft gehoord. Toch heeft Ado Zonwering en Vloeren veel expertise als het aankomt op dit product en kunnen wij uiteenlopende oplossingen bieden. Wij hebben in het verleden grote en kleine projecten gedaan en weten dus voor iedere situatie een oplossing te bedenken.

U vraagt zich wellicht alleen nog af wat screens nu eigenlijk zijn en wat het voordeel is. Screens voorkomen grote temperatuur-stijgingen en hinderlijke schitteringen bij sterke lichtinval. Dat zijn voordelen die toepassing van screens in woonhuizen steeds populairder maken. Kiezen voor screens is een prima oplossing met een moderne effectieve zonwering. De warmte wordt buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. U heeft een totale zonwering met een minimum aan ruimteverlies.

Bedieningscomfort voor uw screens
Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotor doet dan het werk. De afstandsbedieningen zijn ideaal om uw screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak. Natuurlijk zijn afstandsbedieningen beveiligd en hoeft u niet bang te zien voor ongewenst openen van uw screens middels een onbekende bediening.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen deze zonwerende oplossing.

Copyright ©2024 ADO, Design by FQX Design