GARAGEDEUREN

Wij hebben diverse systemen als het gaat om garagedeuren. Vol-automatisch met afstandbediening of misschien zonder. Het is aan u om de keuze te maken. Op deze pagina vindt u slechts enkele van onze oplossing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via het antwoordformulier. Een van onze medewerkers zal dan spoedig met u contact opnemen.

Sectionaaldeur ISO 45

De Novoferm garage sectionaaldeur type ISO45 is een deur, die bij het openen onder het garagedak schuift. Deze ruimtebesparende deur is leverbaar in staal of hout. Bij elke sectionaaldeur is een bijpassende aangebouwde loopdeur leverbaar.

Sectionaaldeur ISO 20

De Novoferm garage sectionaaldeur type ISO20 is opgebouwd uit panelen, die bij het openen onder het garagedak schuiven. De ISO20 is naast ruimtebesparend ook robuust door de geïsoleerde panelen. Deze zijn van dubbelwandig thermisch verzinkt plaatstaal in woodgrain dessin en voorzien van een gepoedercoate grondlak. De stalen panelen hebben een kern van CFK-vrije PUR hardschuim.

NovoPort

Novoport, de geïntegreerde aandrijving tbv sectionaaldeuren ISO20 en ISO45.
Uw droom van een eigen huis , vanzelfsprekend met garage, is al bereikt of staat op het punt in vervulling te gaan. U heeft alleen nog een mooie garagedeur nodig, in de juiste stijl, in de juiste kleur met het “neusje van de zalm” wat betreft comfort en veiligheid. Wij hebben de garagedeur die bij u past. Wij presenteren u NovoPort ®, het eerste en enige garagedeursysteem met geïntegreerde aandrijving!

Euro sectionaaldeuren

Soepel en geluidsarm, eenvoudig te bedienen, duurzaam, bijzonder veilig, ruimtebesparend en optisch een genot: Crawford Normstahl Sectionaaldeuren bieden u pure levenskwaliteit. De optimale synthese van innovatieve functionaliteit en moderne esthetiek.

garage_sectionaalISO45

garage_sectionaalISO20

novoport

 

Copyright ©2024 ADO, Design by FQX Design